zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

PESTO, Other, 3 jaar, zoekt adoptie

Maak kennis met Pesto, een veerkrachtige 4-jarige mannelijke hond die momenteel in een liefdevol pleeggezin verblijft in België. Ondanks zijn uitdagingen is Pesto een ware strijder, die epilepsie met moed en kracht bestrijdt.

Gezondheidstoestand: Pesto heeft epilepsie en heeft elke 12 uur Fenobarbital nodig om zijn toestand te beheersen. Zijn epileptische aanvallen zijn zeldzaam (ongeveer eens per jaar) en hij neemt ook maagbeschermer- en nierondersteunende pillen. Zelfs op dagen dat hij aanvallen heeft, blijft Pesto sterk genoeg om te genieten van wandelingen en lekkernijen.

Persoonlijkheid: Pesto is een hond met weinig energie die regelmatige wandelingen en relaxen thuis waardeert. Hij staat ook open voor langere wandelingen als het wordt aangeboden. Hij kan goed overweg met andere honden en katten, houdt van mensen en is een totale knuffelkont.

Ideale Thuis: We hopen een blijvend gezin te vinden voor Pesto in een rustige buurt, bij voorkeur met ervaring in de zorg voor een mens of hond met epilepsie. Hoewel niet vereist, moeten kandidaten hun financiële mogelijkheid evalueren om Pesto van zijn medicatie en dierenartszorg te voorzien. Geduld en liefde zijn essentieel, omdat de toestand van Pesto deel uitmaakt van wie hij is, maar het verandert niet het feit dat hij de meest liefdevolle, normale hond is.

Als je klaar bent om je hart en huis te openen voor deze ongelooflijke harige vriend, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over Pesto en hoe je hem deel kunt maken van je gezin. Laten we Pesto het blijvende huis geven dat hij verdient!

PESTO zijn gegevens

Geslachtmannelijk
Leeftijd3 jaar
Is gechippedja
Is gevaccineerdja
Is gevaccineerd tegen rabiësja
Is gesteriliseerdja
Kan met kinderenja, above 12 years of age preferred
Kan met soortgenotenja, he is good with almost all dogs
Kan met andere dierenja, he is indifferent to cats
Adoptiekost€ 0,00
Waar bevind ik mijBrussels, Belgium
zoektadoptie
statusbeschikbaar

Organisatie

adopt.nl


1 1 Rue Saint Gery
Brussels, 1000
Belgium
P: +905356969604
www:adoptnl.org
CONTACT
Telefoon:00905356969604

Doe een aanvraag